TE KOOP €990.000

Authentieke Bastide aan de côte d’azur

Impasse des tubieres 98, 83600 Bagnols-en-Forêt
  • 7 Slaapkamers
  • 5 Badkamers
  • Totale oppervlakte4200 m 2
  • Bewoonbare oppervlakte290 m 2
Deel op:
In zuid – Frankrijk meer bepaald in het hartje van de bossen van het idyllische dorp Bagnols en Fôret,  bevindt zich deze unieke Bastide. De bruisende badsteden  Saint Raphaël met zijn TGV halte en Fréjus, zijn op 20 min verwijderd. Cannes , Saint Tropez en de luchthaven van Nice zijn in 45 min bereikbaar. Door de uitzonderlijke geografische ligging tussen bos en zee  maakt van deze locatie het ideale uitgangspunt voor uiteenlopende activiteiten.
Naast rust en de prachtige natuur zijn hier tal van sportmogelijkheden aanwezig, mountainbike, eindeloze natuurwandelingen , watersporten in de nabije meren , paardensport , de alom befaamde golfclub “Terre Blanche” bevindt zich op 10 min verwijderd van de Bastide.
Het perfect onderhouden pand van maar liefst 300 m² beschikt over diverse ruimten die zowel voor eigen bewoning , vakantiewoning als voor opbrengsteigendom of B&B kan dienst doen.
De woning met 7 slaapkamers en 5 badkamers is ingedeeld in 2 duplexen met elk een badkamer en terras, 2 kamers met kookgedeelte , een badkamer en terras, een master bedroom met badkamer en een logeerkamer. Verder is er een zeer ruime leefruimte  met salon en eetgedeelte en annex een compleet geïnstalleerde keuken , een bureel en een wasplaats.
Het prachtige aangelegde park met een oppervlakte van 4.200 m² is volledig ommuurd en biedt een garage, zeer ruime parking , een zwembad met buitendouche en diverse zonneterrassen, accommodatie voor petanque en  een visvijver  dit alles afgesloten met een elektrische ingangspoort.
Dit pareltje kan volledig gemeubeld aangekocht worden.

Energieprestatie : D   : 216 KWH EP /m²/jaar
Prijs : 990.000 euro

Voor meer informatie, contacteer het vastgoedkantoor B&V Invest.
 

Indeling

Naam Aantal
Slaapkamer 7
Zwembad 1
Keuken 2
Badkamer 5
Garage 1
Woonkamer 1
Eetkamer 1
Bureau 1
Terras 1
Parkeerplaats 7
Toilet 5
Wasplaats 1

Algemeen technische info

Item Evaluatie
Alg. Staat Instapklaar
Stedenbouwkundige bestemming Agrarisch gebied

Energie prestatie certificaat (EPC)

Item Evaluatie
EPC Certificaat Ja
EPC waarde 217 kWh/m2

Oppervlaktes

Item Evaluatie
Totaal 4200 m2
Bewoonbaar 290 m2
Deel op:
interesse?

Contacteer ons voor meer informatie of een bezoek.


Gratis Waardebepaling
SLUIT