De beste vastgoed deals in Spanje

Bent u op zoek naar een vakantiewoning of een goede vastgoedinvestering in het buitenland? Dan moet u absoluut verder lezen

B&V Invest in Spanje

B&V Invest is ook actief in Spanje, meer bepaald in de regio rond Marbella aan de Costa del Sol. Deze stad in het zuiden van Spanje staat bekend als een mondaine en bruisende badplaats waar het ganse jaar door iets te beleven valt. Zeg maar het Knokke van Spanje.

Dankzij de samenwerking met onze lokale Vlaamse partner, die reeds vele jaren gespecialiseerd is in deze kosmopolitische regio, hebben wij steeds als eerste toegang tot de goedkoopste pre-launch prijzen van alle nieuwbouw projecten in en rond Marbella, alsook tot bijna 20.000 herverkoop eigendommen.

Samen helpen we u graag verder om het vastgoed te vinden dat perfect bij u past.

U krijgt dus zowel professionele begeleiding in België als aan de Costa del Sol aan geen enkele extra kost. In Spanje wordt er namelijk gewerkt met een uniform prijsbeleid. Dezelfde prijzen gelden voor elke koper, of u nu met de hulp van een (of meerdere) makelaar(s) of op uw eentje bij een project binnenstapt, de aankoopprijs zal steeds dezelfde zijn.

Marbella: de plek voor levensgenieters

2,5 uur vliegen vanuit België of Nederland en u bent in een andere wereld. Een wereld van 320 dagen zon per jaar. Van prachtige stranden en groene bergen. Van trendy boetieks en klasserestaurants. Van spectaculaire golfbanen en luxueuze jachthavens. Het kosmopolitische en mondaine Marbella heeft het allemaal, en nog veel meer. En dit het hele jaar door.
Als Spanje een kip zou zijn, dan was Marbella het gouden ei!

Hoe gaan we te werk?

 • Kennismaking  Via ons kennismakingsformulier kan u een link naar ons vastgoedaanbod aanvragen om alvast een eerste idee te krijgen van de mogelijkheden. Of u kan uw vastgoed voorkeuren doorgeven en wij maken een voorstel op maat. Tijdens een persoonlijke ontmoeting, op ons kantoor of bij uw thuis, bespreken we deze voorstellen dan samen met u in detail.
 • Uw droomwoning zoeken Op basis van uw feedback gaan we verder aan de slag. Tot we vinden wat u zoekt en samen een overtuigende shortlist hebben samengesteld. Op die manier kunnen we zeer doelgericht te werk gaan tijdens de inspectiereis.
 • Inspectiereis In samenspraak organiseren we uw 3-daagse inspectiereis. Tijdens uw bezoek ter plaatse laat onze Vlaamse collega u letterlijk zien, horen, voelen, ruiken en proeven van de streek en de door u geselecteerde panden. Indien u uiteindelijk overgaat tot aankoop via onze bemiddeling, betalen wij uw verblijf in het hotel (max 2 personen) en uw vliegtickets terug.
 • De ideale woning gevonden Wij begeleiden u, samen met een lokale Nederlandstalige advocaat, doorheen het hele aankoopproces en de bijhorende formaliteiten. Wij houden persoonlijk contact tot de aankoop volledig is afgerond, maar ook daarna.
 • Na verkoop Door onze Club voor Levensgenieters in Marbella ontmoet u gelijkgestemde Vlamingen tijdens een brunch, een leuke boottocht, een ontspannen natuurwandeling of een culturele uitstap. Zo maakt u nieuwe vrienden en geniet u volop van de Spaanse zon en het goede leven.

Waarom kiezen voor een Vlaamse & lokale makelaar?

Het vastgoedaanbod aan de Costa del Sol is breed en verrassingen vallen niet helemaal uit te sluiten. Wie een droomplek onder de Spaanse zon zoekt, gaat dus best in zee met 1 betrouwbare partner.

Spaanse vastgoedsysteem

 • In Spanje bestaan er geen exclusiviteiten en kunnen alle makelaars dezelfde panden op de vastgoedmarkt aan identiek dezelfde prijs te koop aanbieden.
 • Indien u het verkoopteam van een promotor rechtstreeks zou contacteren, wordt de makelaarscommissie aan hun uitbetaald. Er worden geen kortingen gegeven aan rechtstreekse contacten. Bij off-plan en nieuwbouw panden zijn de verkoopprijzen identiek voor kopers met of zonder de tussenkomst van een makelaar. U betaalt dus helemaal niets extra voor onze diensten en uw aankoop zal met onze hulp veel eenvoudiger én efficiënter verlopen.
 • Om het volledige aanbod te kennen, volstaat het dus om 1 betrouwbare partner onder de arm te nemen die letterlijk en figuurlijk uw taal spreekt en zich 100% inzet voor u.

Ons aanbod te koop

B&V Invest

 • Keizersplein 71, 9300 Aalst
  Ondernemingsnummer: 0817.951.807

Volg B&V Invest

Bekijk ook

B&V Invest BV is een professionele vennootschap onderworpen aan de deontologische code van het BIV. Erkend Vastgoedmakelaar met BIV nr. 511 931 | BE 0451.433.050
Land van toekenning is België. Adres BIV: Luxemburgstraat, 16B, 1000 BRUSSEL. KB van 27 september 2006
BA en borgstelling via NV AXA Belgium polisnr. 730.390.160

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel