TE KOOP €1.150.000

Luxueuze villa met 5 slaapkamers op unieke locatie

Caminho Do Corvo 1, 8100 Vilamoura
  • 5 Slaapkamers
  • 5 Badkamers
Deel op:
Aan de kuststrook van de Algarve in het zuidelijke deel van Portugal bevindt zich de mondaine badplaats Vilamoura. Deze locatie staat bekend voor zijn prachtige jachthaven met horeca en winkeltjes, verschillende golfbanen, casino en mooi aangelegde wandelwegen. Sporten zoals  tennis, paardensport en vliegen behoren ook tot de mogelijkheden. De luchthaven van Faro is bereikbaar in 20 min.
Deze luxueuze villa is door zijn uitzonderlijke ligging uniek in deze regio, meer bepaald door het uitzicht op de golf en de  jachthaven .
De volledig afgesloten tuin heeft een oppervlakte van 800 m² en biedt een zwembad met verwarmingssysteem, verschillende terrassen en een BBQ faciliteit.
De bewoonbare oppervlakte bedraagt maar liefst 380 m² met een indeling als volgt:
Op de begane grond bevindt zich de leef-en eetruimte, volledig geïnstalleerde keuken, berging , drie slaapkamers met elk hun badkamer. Een vierde slaapkamer met badkamer vindt men op de verdieping en een dakterras  met een uitgestrekt zicht op de omgeving.
De woning is ook voorzien van een garage en wasruimte met aanpalend een multifunctionele ruimte met slaapkamer en badkamer.
Alle ruimten zijn smaakvol ingericht , volledig bemeubeld en eveneens  voorzien van verwarming en airconditioning.
 

Indeling

Naam Aantal
Slaapkamer 5
Zwembad 1
Keuken 1
Badkamer 5
Woonkamer 1
Tuin 1
Wasplaats 1

Deel op:
interesse?

Contacteer ons voor meer informatie of een bezoek.


Gratis Waardebepaling
SLUIT