Uw woning verkopen in Erpe-Mere?

U wilt uw huis verkopen in Erpe-Mere? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een betrouwbare partner binnen dit traject. B&V Invest zijn een gewaardeerde partner met een ruime kennis en jarenlange ervaring binnen de sector. We helpen u bij elke stap van de weg met onze persoonlijke aanpak.

Woning, appartement of huis verkopen in Erpe-Mere

Als u op zoek bent naar geschikte kopers voor uw woning, appartement of studio in Erpe-Mere, dan is dat vaak geen makkelijke taak. Het verkopen van vastgoed is vaak niet zo evident als het lijkt.

Er moet onder andere rekening gehouden worden dat de correcte documenten allemaal in orde zijn en aangevraagd worden. Vaak is er voor de verkoop ook nood aan het maken van professionele foto’s. Zo straalt u vertrouwen uit en verloopt de verkoop ook vlotter.

Kiest u ook voor de vertrouwde partners bij B&V dan kan u met een gerust hart verder. Wij zorgen dat uw woning in orde is met alle documenten. Zo hoeft u zich niet druk te maken over de attesten en officiële documenten.

Gratis waardebepaling van uw woning

Wilt u uw huis verkopen in Erpe-Mere dan is een waardebepaling erg belangrijk. Bij ons krijgt u een volledig vrijblijvende en gratis waardebepaling van uw woning. Dankzij een goede waardebepaling wordt uw huis aangeboden aan een correcte prijs. Dit zorgt voor een vlotte en snelle verkoop van de woning.

Het is dankzij onze grondige kennis binnen de sector en door het hanteren van onze expertise dat we de juiste waarde kunnen bepalen voor uw huis in Erpe-Mere. Al meer dan tien jaar vakkennis en marktkennis zorgen er voor dat u kan vertrouwen op ons oordeel.

Hoe we uw huis verkopen in Erpe-Mere

Eenmaal u hebt beslist om uw vastgoed in Erpe-Mere te verkopen dan kan u beginnen met nadenken over uw verkoopprijs. Om alles in goede banen te leiden en om een eerlijke prijs te voorzien is het goed om beroep te doen op een makelaar of immo kantoor zoals B&V.

De eerste stap dat wij zetten voor uw vastgoed in Erpe-Mere is een correcte waardebepaling maken. Hierbij houden we rekening met allerlei verschillende aspecten zoals de ligging, totale oppervlakte, bewoonbaar oppervlak, aantal kamers en heel wat andere belangrijke factoren die een rol spelen bij het opstellen van een eerlijke en marktconforme prijs.

Eenmaal we een prijs hebben, moeten we ook het verkoopdossier in orde brengen. Dit is een bunder met alle belangrijke documenten en attesten van uw woning. Denk maar aan het EPC, keuringsattesten, bodemattesten en meer.

Huis verkopen Erpe-Mere?

U wil een huis verkopen in Erpe-Mere? Wij kunnen je helpen met alle soorten vastgoed. We kunnen helpen bij het verkopen van uw hoeve, rijhuis, herenhuis, appartement, studio, bel-etage, villa of bouwgrond. Als een gekende vaste waarde in de regio kan u steeds rekenen op onze service .

Kies voor lokale specialisten regio Aalst

B&V is een vastgoed en immo kantoor met een sterke focus op lokaal. Alle medewerkers en zaakvoerders zijn geboren en getogen in de regio. In Aalst en Erpe-Mere kennen ze elke plek als hun eigen broekzak.

Door deze jarenlange kennis van de regio beschikt B&V Invest over de meest diepgaande marktkennis en vakkennis binnen de regio. Zowel op juridisch, financieel of technisch vlak zijn ze de juiste keuze.

Laat ook uw verkoop begeleiden door lokale experts met een hart voor de streek en vastgoed. Al sinds 2009 is het de favoriete makelaar bij u in de buurt voor de verkoop van uw huis of vastgoed in Erpe-Mere.

Regio’s waar we actief zijn

Zet u uw huis te koop in de regio dan kan u op ons rekenen. We zijn namelijk actief op heel wat plekken in uw buurt. Ziet u uw locatie niet in de lijst staan, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder.

Wat onze klanten vaak vragen

Wat is mijn huis waard?

De waarde van uw huis is afhankelijk van heel wat verschillende factoren. Zo wordt er gekeken naar de totale oppervlakte, het bewoonbaar oppervlakte, aantal kamers en de ligging. Dit zijn slechts een klein aantal factoren waar rekening mee gehouden wordt. Voor een accurate schatting vraagt u best een waardebepaling aan.

In welke regio’s is B&V Invest actief?

B&V Invest is actief en regio’s Aalst – Ninove – Geraardsbergen – Erpe-Mere – Zottegem – Herzele – Vlaamse Ardennen.

Wat moet ik doen als ik mijn huis wil verkopen?

Voor de verkoop van uw woning of ander vastgoed moet een verkoopdossier opgesteld worden. Dit is een bundel met de belangrijkste documenten en attesten met betrekking tot uw woning.

Wat zijn de kosten bij de verkoop van huis

Dit hangt af van hoe u uw woning wenst te verkopen. In de meeste gevallen zal een makelaar voor zijn diensten 2% – 5% van de verkoopprijs in rekening brengen. Kiest u voor een openbare verkoop dan kan deze commissie oplopen tot 15%.

Hoe verloopt de verkoop van een huis?

Als u kiest om uw huis te verkopen samen met B&V Invest dan komen wij eerst langs voor een gratis waardebepaling. Nadat er een accurate en courante waardebepaling gemaakt is van uw woning worden alle documenten in orde gebracht voor het verkoopdossier. Daarna kan overgegaan worden naar de actuele verkoop.

Kan ik mijn huis verkopen zonder Notaris?

Nee, het is onmogelijk een woning te kopen of verkopen zonder notaris. Een notaris zorgt er namelijk voor dat alles volgens de regels verder gaat en dat alle officiële documenten in orde zijn.

Gratis Waardebepaling
SLUIT