Keizersplein 21, 9300 Aalst

Zoek pand:

OPENDEURDAG ZATERDAG 1 FEBRUARI VAN 10U TOT 12U

€ 208.000
Beschrijving

!!! OPENDEURDAG ZATERDAG 1 FEBRUARI VAN 10U TOT 12U !!!

Dit gerenoveerd appartement is gelegen op de Brusselbaan te Aalst en heeft goede verbinding met Erembodegem Dorp, centrum Aalst en E40 Brussel-Gent.
Het hele gebouw werd afgelopen maanden vernieuwd en ingericht naar huidige normen. Het gebouw geeft plaats aan 5 appartementen en 5 aparte garageboxen.
Via de  ruime inkomhal krijgt men toegang tot een grote en klare leefruimte met open, geïnstalleerde keuken. De nachthall geeft toegang tot een apart toilet, een badkamer met inloopdouche, badkamermeubel en een 2e toilet, en 2 slaapkamers achteraan. Het appartement beschikt eveneens over een mooi terras.
Zijn onder andere nieuw: elektriciteit, sanitair, buitenschrijnwerk, stijlvolle open keukens, nieuwe keramische vloeren en parketvloeren. Geïsoleerde, nieuwe dakbedekking met 12cm PUR, etc. achteraan. Mogelijkheid voor aankopen van garagebox achteraan het gebouw voor €16.000. Alle garages zijn voorzien van automatische poort en nieuwe dakbedekking. "ZACASA home restyling “  levert de appartementen volledig instap klaar op . Wij zorgen voor alle keuringen zoals blanco elektriciteit  keuring , EPC attest en  een postinterventie dossier. EPC 155 kWh/m². Topper!

 

  • Type: Appartement
  • Referentie: erbru76L-NPC
  • Totale oppervlakte: 75m²
  • Adres: Brusselbaan 76 , 9320 Erembodegem
Indeling / Technisch
Naam Aantal Opp. Commentaar
Slaapkamer 2 0
Keuken 1 0
Badkamer 1 0
Woonkamer 1 0
Terras 1 0
Berging 1 0
Toilet 2 0

Meer info omtrent deze woning?

  1. Voornaam*
  2. Achternaam*
  3. Telefoon*
  4. E-Mail*
  5. Bericht*
Gratis
Waardebepaling

Contacteer ons via onderstaand formulier! Eén van onze medewerkers helpt u zo spoedig mogelijk.