Keizersplein 21, 9300 Aalst

Zoek pand:

Recente open bebouwing in rustige straat.

€ 545.000
Beschrijving


Deze prima onderhouden en afgewerkte open bebouwing is volledig instapklaar en werd gebouwd in 2007 op een perceel van 6a52ca.
Centraal gelegen tussen Gent en Brussel in de nabijheid van scholen, winkels en openbaar vervoer (bus/treinstation Lede).


Aan de straatkant bevinden zich op het gelijkvloers de inkomhall met bureauruimte, de wasplaats en het gastentoilet. Aan de achterkant bevinden zich de eetplaats, de open geïnstalleerde keuken en het salon. Deze leefruimtes, met zicht op de tuin, beschikken over veel lichtinval en creëren een open ruimtegevoel. Centraal in deze woning staat een open trap, die de eetplaats scheidt van het salon. In de leefruimte is aansluiting en afvoer voor het plaatsen van gashaard. De openkeuken met aparte berging heeft een granieten werkblad met inbouwtoestellen.

De bovenverdieping geeft plaats voor 4 slaapkamers, 2 badkamers, klein bureel en apart toilet. De zolder is bereikbaar via uitklapbare trap en kan eventueel ook verder ingericht worden.  
Achteraan de woning is er een mogelijkheid voor plaatsen van aparte garage, plannen en goedkeuring zijn reeds aanwezig.

Deze woning beschikt over een centraal stofzuigsysteem. De benedenverdieping wordt verwarmd met vloerverwarming, de bovenverdieping met radiatoren. Deze woning is afgewerkt met neutrale elementen. Hierdoor kan er met de inrichting van het interieur, zowel een landelijke sfeer als een moderne look gecreëerd worden.

 

  • Type: Villa
  • Referentie: wawan51
  • Totale oppervlakte: 652m²
  • Adres: Wanzelekouter 51 , 9340 Lede
  • EPC: 182 kWh/m²
Indeling / Technisch
Naam Aantal Opp. Commentaar
Slaapkamer 4 0
Keuken 1 0
Badkamer 2 0
Woonkamer 1 0
Eetkamer 1 0
Bureau 2 0
Zolder 1 0
Tuin 1 0
Parkeerplaats 3 0
Berging 2 0
Open haard 1 0
Tuinhuis 1 0

Meer info omtrent deze woning?

  1. Voornaam*
  2. Achternaam*
  3. Telefoon*
  4. E-Mail*
  5. Bericht*
Gratis
Waardebepaling

Contacteer ons via onderstaand formulier! Eén van onze medewerkers helpt u zo spoedig mogelijk.