Keizersplein 21, 9300 Aalst

Zoek pand:

Uitstekend gelegen nieuwbouwproject te Aalst.

€ 227.400
Beschrijving

Nieuwbouw appartement op de eerste verdieping gelegen in Residentie “Leon” vlakbij het Osbroekpark te Aalst. Het appartement heeft een oppervlakte van 94m² en de volgende indeling: inkomhal met apart toilet, leefruimte met terras en geïnstalleerde keuken met berging, 2 slaapkamers vooraan en ingerichte badkamer. Mogelijkheid voor aankopen staanplaats in het gebouw.

Residentie “Leon” is een kleinschalig project van slechts 13 appartementen met één of twee slaapkamers, vlakbij de ring rond Aalst.
Die uitstekende ligging is een grote troef: bushaltes, grootwarenhuis, huisartsenpraktijk, dierenspeciaalzaak en andere winkels op 200m, 1km van de oprit naar de E40, 1,5km van de Grote Markt, 2,5km van het station, verschillende scholen in een straal van 2km, 200m van het Osbroek- wandelbos en 500m van speeltuin, skatepark en diverse sportterreinen.
Het gebouw is bovendien ontworpen in een frisse en tijdloze residentiële architectuur met gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen. De achtergevel, met terrassen geeft uit op het zuidoosten voor veel en aangenaam zonlicht.
Er zijn 16 ondergrondse en nog 2 bovengrondse parkeerplaatsen. Zowel onder- als bovengronds is er 1 parkeerplaats voor mindervaliden. Er is ook een lift. De individuele inkomdeuren van de appartementen krijgen beveiligde meerpuntsluitingen.
De keukens en badkamers zijn volledig ingericht. In de badkamers worden faiencetegels geplaatst tot volle hoogte. Ook de vloerbekledingen zijn voorzien in degelijke kwaliteit (dekvloer in de slaapkamers). De uitrusting van de appartementen is dan ook zonder meer compleet te noemen.
Contacteer ons kantoor voor meer informatie of een bezoek
 

  • Type: Appartement
  • Referentie: residentieLEON-1.1
  • Totale oppervlakte: 94m²
  • Adres: Geraardsbergsestraat 234 , 9300 Aalst (9300)
Indeling / Technisch
Naam Aantal Opp. Commentaar
Slaapkamer 2 0
Keuken 1 0
Badkamer 1 0
Woonkamer 1 0
Terras 1 0
Berging 1 0
Toilet 1 0

Meer info omtrent deze woning?

  1. Voornaam*
  2. Achternaam*
  3. Telefoon*
  4. E-Mail*
  5. Bericht*
Gratis
Waardebepaling

Contacteer ons via onderstaand formulier! Eén van onze medewerkers helpt u zo spoedig mogelijk.