TE KOOP €449.000

Prachtige woning aan stadspark van Aalst.

  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
Deel op:
Deze prachtige afgewerkte woning is gelegen op wandelafstand van het centrum en stadspark van Aalst.
De woning is opgedeeld in een ruim bureauruimte met magazijn/ grote garage en boven een prachtig ingerichte woonst. De twee zijn perfect van elkaar gescheiden maar momenteel worden ze samen gebruikt.
De bureauruimte biedt plaats voor twee ruime bureaus en vergadertafel en is voorzien van kitchenette en sanitair. Naast het bureel heeft u een grote garage of magazijn van 18 meter op 4 meter. Het beneden gedeelte heeft een oppervlakte van ongeveer 150m²
De woning met bewoonbare oppervlakte van 170m² is toegankelijk met aparte ingang en is afgewerkt met de beste materialen. De klare leefruimte is perfect afgewerkt en geeft uit op het zuidgericht terras. Aansluitend heeft u de nieuwe luxe ingerichte keuken met eethoek. Achteraan de woonst zijn twee prachtige dakterrassen met jacuzzi waar men de hele dag kan genieten van de zon en rust.
Verder beschikt de woning over 2 ruime kamers waarvan 1 met ingebouwde dressing die ook kan dienen als extra kamer. De badkamer is luxe ingericht met massagebad op de eerste verdieping, op de bovenste verdieping is ook douchekamer met toilet. 
Centrale verwarming op aardgas, airco, Epc woonst 214kWh/m², Epc kantoor: C-waarde, elektriciteit conform, luxe afwerking en inrichting/meubels ZIJN INBEGREPEN IN DE PRIJS!!

Prachtige woning op toplocatie met vele mogelijkheden, wonen met praktijk maar ook als kangoeroewoning is mogelijk! Contacteer ons kantoor voor meer informatie of een bezoek.
 

Indeling

Naam Aantal
Slaapkamer 3
Keuken 2
Badkamer 2
Garage 3
Woonkamer 1
Bureau 3
Terras 2
Toilet 3

Algemeen technische info

Item Evaluatie
Alg. Staat Luxe afwerking
Bouwtype Gesloten
Keuringsattest elektriciteit Ja

Voorzieningen

Item Evaluatie
Elektriciteit Ja
Aardgas Ja
Stadswater Ja
Telefoon Ja
Distributie Ja
Riolering Ja
Airco Ja
Internet Ja
Videofoon Ja
Deel op:
interesse?

Contacteer ons voor meer informatie of een bezoek.


Gratis Waardbepaling
SLUIT