TE KOOP: €349.000 Nieuw

Prachtige woning in centrum Aalst met garage en tuin.

  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • 180 m 2
Deel op:
Deze heel mooi ingerichte woning is gelegen op wandelafstand van het centrum van Aalst en onderging in 2010 een totale renovatie. De woning werd ingericht met oog voor detail waar licht en ruimte centraal stonden.

Via de inkomhal heeft u toegang tot de ruime garage en apart toilet. De ruime klare leefruimte geeft uit op het zuigerichte terras en tuin waar men de hele dag kan genieten van de zon. In de leefruimte heeft men ook een gashaard die voor extra sfeer zorgt. Naast de leefruimte heeft men de luxe ingerichte keuken met eiland in graniet. Eveneens is op het gelijkvloers nog een bureauruimte onder de trap voorzien.
De eerste verdieping geeft plaats voor twee ruime slaapkamers die verbonden zijn door de in glas uitgewerkt nachthal. Elke kamer heeft ook zijn eigen badkamer en een kamer is ook voorzien van dressingruimte. De zolder is ingericht als 1 grote slaapkamer.
Deze woning is voorzien van alle comfort en heel mooi afgewerkt. Centrale verwarming op aardgas (Epc: 140kWh/m²), elektriciteit conform, gashaard, ingebouwde spots, in glas uitgewerkte traphal, ….

Topwoning gelegen in centrum van Aalst.
 

Indeling

Naam Aantal
Slaapkamer 3
Badkamer 2
Garage 1
Woonkamer 1
Bureau 1
Terras 1
Tuin 1
Berging 1
Toilet 2

Technisch

Item Evaluatie
EPC 140
Deel op:
interesse?

Contacteer ons voor meer informatie of een bezoek.


Gratis Waardbepaling
SLUIT