TE KOOP: €450.000 Nieuw

Prachtige woning met zwembad te Serskamp.

  • 3 Slaapkamers
  • 1 Badkamer
  • 650 m 2
Deel op:
Prachtige woning met zwembad te Serskamp.
Deze prachtige woning is gelegen in een rustige straat te Serskamp. De woning werd gebouwd in 2003 en steeds heel goed onderhouden.
De woning is als volgt ingedeeld: ruime inkomhal, apart toilet, ruime leefruimte met veel lichtinval en een bureelruimte vooraan met aparte ingang. Achteraan de woning is de geïnstalleerde keuken met aansluitend de berging/wasplaats en garage.
Zowel vanuit de leefruimte als de keuken heeft men zicht op de aangelegde tuin en zwembad. Het nieuwe zwembad dat geplaatst werd in 2016 is perfect te onderhouden met warmtepompsysteem (energiezuinig).
De verdieping geeft plaats voor 3 ruime slaapkamers en grote badkamer met bad, douche en lavabomeubel. Eveneens is er een apart toilet voorzien. De zolder is bereikbaar via uitklapbare trap en kan verder ingericht worden.
Woning is steeds goed onderhouden en voorzien van alle comfort, centrale verwarming aardgas (nieuw 2016), rolluiken op de bovenverdieping, centraal stofzuigsysteem, waterverzachter, waterput, Epc: 167kWh/m² en conform elektriciteitsattest.
Contacteer ons kantoor voor informatie en vraag voor een bezoek!
 

Indeling

Naam Aantal
Slaapkamer 3
Zwembad 1
Keuken 1
Badkamer 1
Garage 1
Woonkamer 1
Bureau 1
Terras 1
Zolder 1
Tuin 1
Berging 1

Technisch

Item Evaluatie
EPC 167
Deel op:
interesse?

Contacteer ons voor meer informatie of een bezoek.


Gratis Waardbepaling
SLUIT