TE KOOP €276.600

Nieuw woonproject in groene omgeving.

  • 3 Slaapkamers
  • 1 Badkamer
Deel op:

 

Deze nieuw aan te leggen verkaveling "Immerzeel " is gelegen langs de Immerzeeldreef te Aalst, op wandelafstand van golfterrein De Kluizen en het Kluisbos. De verkaveling bevindt zich in een groene omgeving, met geïntegreerd landschapspark, en biedt een gezonde mix van halfopen en gesloten woningen in een moderne stijl.

De woningen worden afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen en voldoen aan de hedendaagse energienormen (E-peil 20). Dit wordt onder andere bewerkstelligd door het gebruik van zonnepanelen en vloerverwarming. Er wordt ook bijzonder veel aandacht geschonken aan de uitstraling, comfort en esthetiek van alle gebruikte materialen. Alle woningen beschikken over een slimme indeling met 3 slaapkamers, parkeermogelijkheid en een tuin met hagen en minstens 1 boom.  

Dit project staat voor comfortabel en betaalbaar wonen, in een groene en kindvriendelijke omgeving. Bovendien is er een vlotte verbinden met de E40, op een ligging tussen Gent en Brussel.

Prijzen starten vanaf €276.600 INCLUSIEF ALLE KOSTEN (notariskosten, registratierechten, BTW, afwerking volgens lastenboek, …). Extra fiscale voordelen mogelijk wegens BEN-woning (bijna-energieneutraal).

Info, prijzen en plannen beschikbaar op ons kantoor. Stuur een mail naar info@bvinvest.be en ontvang alle informatie.

 

 

 

Indeling

Naam Aantal
Slaapkamer 3
Keuken 1
Badkamer 1
Terras 1
Tuin 1
Parkeerplaats 1
Berging 1
Toilet 1

Algemeen technische info

Item Evaluatie
Bouwtype Halfopen
Deel op:
interesse?

Contacteer ons voor meer informatie of een bezoek.


Gratis Waardbepaling
SLUIT