TE HUUR €2.500 Nieuw

Handelspand in het centrum van Aalst

Keizersplein 36A, 9300 Aalst (9300)
Deel op:
Dit pand is gelegen op het gelijkvloers in het centrum van Aalst op wandelafstand van de grote markt, winkelstraten, scholen en het station.
De totaaloppervlakte van het pand bedraagt 180 vierkante meter en omvat een ruime inkomhal en vier ruime multifunctionele kantoorruimtes. Ook is er centraal in het pand een ruimte voorzien dat kan dienen als onthaal/wachtzaal.
 In de grootste ruimte is er ook een kitchenette terug te vinden.

Bovendien is er ook voldoende bergruimte voorzien. Zo zijn er in het pand twee kleinere bergruimtes te vinden waarbij de ene voorzien is als opbergruimte voor onderhoudsartikelen en is in de andere alles qua elektrische apparatuur opgeborgen, alsook de elektriciteitskast. In de inkomhal vindt men aan de linkerkant de doorgang naar de grootste bergruimte.

Vervolgens zijn er qua sanitaire voorzieningen twee toiletten met wastafel te vinden. De laatste ruimte geniet van optimale beveiliging en is bijgevolg de kluis van het pand. In deze ruimte zijn vele kleinere kluisjes ter bewaring van belangrijke documentatie.
Het pand geniet van alle comfort en is voorzien van dubbele beglazing, centrale verwarming op aardgas en een airco. Het EPC van dit pand bedraagt 237 kWh/m².

Kortom, een uitstekend pand voor diverse beroepen zoals: een advocatenkantoor, interimkantoor, bank- of verzekeringskantoor, accountantskantoor…

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer het vastgoedkantoor B&V Invest.

Indeling

Naam Aantal
Keuken 1
Bureau 4
Berging 3
Toilet 2
Inkomhal 2

Algemeen technische info

Item Evaluatie
Raamwerk Aluminium
Beglazing Dubbele
Verwarming Aardgas

Voorzieningen

Item Evaluatie
Airco Ja
Deel op:
interesse?

Contacteer ons voor meer informatie of een bezoek.


Gratis Waardebepaling
SLUIT