Huis verkopen in Affligem?

Wilt u uw huis verkopen in Affligem? Dan is B&V Invest de juiste partner om u verder te helpen. U wil ten slotte bij iets dat zo belangrijk is een partner dat te vertrouwen is.

Dankzij ons jong en dynamisch team staan we steeds klaar voor u wanneer u ons nodig heeft. Zo garanderen we een vlot en professioneel verloop van zaken. B&V Invest, de ideale partner bij de verkoop van uw vastgoed.

 

Gratis waardebepaling

Huis, appartement of ander vastgoed verkopen in Affligem?

Een huis of appartement verkopen regio Affligem is een ingrijpende onderneming waar heel wat bij komt kijken. Een goede begeleiding in het proces van de verkoop is essentieel. Daarom kiezen wij om u bij te staan tijdens het volledige traject.

Bij de verkoop van vastgoed komen heel wat zaken kijken. U wilt tenslotte niet voor verassing komen te staan. Daarom is het belangrijk, dat wij als makelaar, alle nodige informatie verzamelen. Deze informatie bundelen we samen in uw verkoopdossier om u te verzekeren dat alles in goede banen loopt.

In uw verkoopdossier zitten de belangrijkste documenten die betrekking hebben tot je woning. Denk maar aan:

  • keuringsattesten
  • EPC
  • stedenbouwkundige inlichtingen
  • bodemattesten
  • postinterventiedossier

 

Gratis waardebepaling

Waardebepaling van uw woning

Bent u van plan te verkopen regio Affligem, dan kan u bij ons volledig vrijblijvend een waardebepaling van uw woning aanvragen. Deze waardebepaling ontvangt u helemaal gratis en voor niets.

Wij komen bij u langs en maken een accurate waardebepaling aangevuld met onze marktkennis en ervaring. De bepaling van de waarde van uw woning is dan ook een gevoelig onderwerp.

B&V Invest schat de waarde van uw woning in volgens een aantal vaststaande gegevens. Een aantal van de belangrijkste factoren die bepalend zullen zijn voor uw verkoopprijs zijn onder andere:

  • grond oppervlakte
  • bewoonbare oppervlakte
  • bouwjaar of renovatiejaar

Daarnaast houden we ook rekening met het aantal slaapkamers, faciliteiten en de ligging van het huis. Door rekening te houden met alle belangrijke factoren bij de schatting van uw huis in Affligem, ontvangt u een correcte en actuele prijs van uw woning.

 

Gratis waardebepaling

Reken op expertise en ervaring

Profiteer mee van de vele voordelen om uw huis, appartement of pand te verkopen in Affligem. Dankzij meer dan tien jaar ervaring binnen de sector in onze regio geniet u van de beste vakkennis en marktkennis. Iedereen binnen B&V Invest is geboren en getogen in regio Affligem, wat zijn vruchten afwerpt voor onze klanten.

Bij ons ontvangt u steeds een juiste waardebepaling met een correcte prijszetting. Allemaal dankzij onze kennis van de huidige vastgoedmarkt. Daarnaast hebben we ook een databank van meer dan 20.000 potentiële kopers of huurders. Zo bent u steeds zeker van de vlotste en beste service.

B&V Invest, uw huis verkopen Affligem met expertise

Kiest u graag voor een jong en dynamisch team uit Affligem voor de verkoop van uw woning? Dan is B&V Invest de beste keuze. Hier rekent u op innovatie, flexibiliteit en activiteit. Een ijzersterke partner aan uw zijde voor de verkoop van uw vastgoed.

Hebt u liever wat meer informatie over hoe we te werk gaan dan kan u ons ook steeds vrijblijvend contacteren. Bel ons op het nummer 053 70 00 02 of neem contact op via het contactformulier. Onze experts helpen u met veel plezier verder.

Veelgestelde vragen

Uw huis verkopen in Affligem is geen makkelijke klus. Hier krijgt u alvast een overzicht van de meest gestelde vragen van kopers en verkopers.

Wat is mijn huis waard?

De waarde van uw huis is afhankelijk van heel wat verschillende factoren. Zo wordt er gekeken naar de totale oppervlakte, het bewoonbaar oppervlakte, aantal kamers en de ligging. Dit zijn slechts een klein aantal factoren waar rekening mee gehouden wordt. Voor een accurate schatting vraagt u best een waardebepaling aan.

In welke regio’s is B&V Invest actief?

B&V Invest is actief en regio’s Aalst – Ninove – Geraardsbergen – Zottegem – Herzele – Vlaamse Ardennen.

Wat moet ik doen als ik mijn huis wil verkopen in Affligem?

Voor de verkoop van uw woning, appartement of ander vastgoed moet voor de verkoop een verkoopdossier opgesteld worden. Dit is een bundel met de belangrijkste documenten en attesten met betrekking tot uw woning.

Wat zijn de kosten om een huis te verkopen?

Dit hangt af van hoe u uw woning wenst te verkopen. In de meeste gevallen zal een makelaar voor zijn diensten 2% – 5% van de verkoopprijs in rekening brengen. Kiest u voor een openbare verkoop dan kan deze commissie oplopen tot 15%.

Hoe verloopt de verkoop van een huis?


Als u kiest om uw huis te verkopen samen met B&V Invest dan komen wij eerst langs voor een gratis waardebepaling. Nadat er een accurate en courante waardebepaling gemaakt is van uw woning worden alle documenten in orde gebracht voor het verkoopdossier. Daarna kan overgegaan worden naar de actuele verkoop.

Kan ik mijn huis verkopen zonder notaris?


Nee, het is onmogelijk een woning te kopen of verkopen zonder notaris. Een notaris zorgt er namelijk voor dat alles volgens de regels verloopt en dat alle officiële documenten in orde zijn.

Gratis Waardebepaling
SLUIT