Verkoopbegeleiding

Vaak is het een moeilijke beslissing om uw woning te verkopen. Daarom is het verkopen van uw woning een vertrouwenskwestie. Daar zijn wij ons zeer zeker van bewust. Wij vertellen u geen sprookjes dat uw woning binnen een dag voor een onvoorstelbaar mooie prijs verkocht is en dat er maarliefst 10 partijen op uw woning zitten te wachten. Wat wij wel vertellen is onze eerlijke mening en de huidige stand in de markt. Daarbij adviseren wij hoe u uw woning in onze ogen zo snel mogelijk en tegen een realistische prijs kunt verkopen.

Geen verkoop, geen kosten!!!!!! Per dossier kunnen de kosten van alle gevraagde attesten en publiciteit oplopen tot in de duizenden euro’s. Wel, als we geen verkoop realiseren, dan moet de klant ons die kosten zelfs niet terugbetalen

Verhuurbegeleiding

Bij een rendabele investering is een goed begeleiding van uw vastgoed noodzakelijk. Wij kunnen voor u het volledige beheer voeren van uw vastgoedportefeuille. Om een korte opsomming van onze diensten te geven, noemen we onder andere verhuuronderhandelingen, huurverlengingen, indeplaatsstellingen, huurprijsaanpassingen, verhuurbegeleiding, begeleiding bij juridische zaken, ….

Zoals U weet is de huurwetgeving vrij complex. Het vraagt veel inspanningen om op de hoogte blijven van alle wetswijzigingen, nieuwe verplichte clausules, opzegregelingen, … Tevens vraagt het heel wat werk om o.a. de betalingen op te volgen, huurindexeringen tijdig en correct te versturen, plaatsbeschrijvingen accuraat op te stellen, … Een professioneel beheerder kan U tevens advies geven inzake uw (gebrek aan) rendement en wat er kan geoptimaliseerd worden.

Zoekopdracht

U kunt bij ons een zoekopdracht plaatsen. Wij zoeken dan voor u uw droomhuis of perfecte investering! Het is niet altijd eenvoudig om uw droomhuis te vinden. Huizen staan lang niet altijd zichtbaar te koop. Dit wil zeggen dat er geen bord in de tuin staat en geen reclame voor de woning wordt gemaakt op internet. Meestal weten we als makelaar als eerste welk pand er te koop komt.

Door onze kennis van de vastgoedmarkt en goede netwerk, gaan wij ervan uit uw droomhuis te vinden. Dit doen we niet alleen in ons eigen bestand maar in de totale markt (andere makelaars, banken en/of particuliere verkoop).

Gratis Waardebepaling
SLUIT